Cursuscode: 23VT853

Portugees 1 (deel 2) [½A1 - A1]

Cursuscode: 23VT853

In deze cursus is men al een eindje op weg en wordt naar niveau A1 van het Europees referentiekader toegewerkt zodat u zich aan het eind van de cursus al best aardig kunt redden in het Portugees. Het lesprogramma is erop gericht de cursisten een brede en vooral praktische kennis van de Portugese taal bij te brengen. Hierbij hoort uiteraard een goede grammaticale basis. Conversatietraining is - direct vanaf het begin - een belangrijk onderdeel van elke les. Na dit niveau bent u in staat eenvoudige gesprekken te voeren in het Portugees. De cursus is erop gericht de cursisten een brede en vooral praktische kennis van de taal bij te brengen, met aandacht aan beide varianten van de taal. De cursus is erop gericht de cursisten een brede en vooral praktische kennis van de taal bij te brengen, met aandacht aan beide varianten van de taal.

Dinsdag 24 januari 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. S. (Susana) Mulder
Boek: Portugees voor zelfstudie (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
S. (Susana) Mulder
Mijn naam is Susana, ik ben geboren in Lissabon en woon sinds 2007 in Utrecht. Sinds 1999 geef ik Portugese les als moedertaal en sinds 2013 geef ik Portugese les als tweede taal.