Cursuscode: 22NT856

Portugees 2 (deel 3) [½A2 - A2] ONLINE

Cursuscode: 22NT856

In deze cursus gaan we richting niveau A2 van het Europees referentiekader.Je hebt al twee jaar cursussen Portugees gevolgd bij de Volksuniversiteit Utrecht, of je hebt eerder voldoende kennis van de taal opgebouwd. De nadruk van deze cursus ligt op spreek- en luistervaardigheid. Onderwerpen uit de actualiteit worden in conversatie oefeningen besproken. Er word ook tijd besteed aan de vergroten van de woordenschat. Daarnaast blijven we oefenen met lezen en schrijven. De cursus is erop gericht de cursisten een brede en vooral praktische kennis van de taal bij te brengen, met aandacht aan beide varianten van de taal.

Donderdag 22 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. A. (Andrea) Martins de Andrade
Boek: Portugees voor zelfstudie (klik hier voor meer informatie)