Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VT938

Cursus Spaans Instap Perfeccionamiento [B1 tot ½ B2]

Cursus Spaans Instap Perfeccionamiento [B1 tot ½ B2]
Cursuscode: VT938

In deze instapcursus die in september is begonnen, is niveau B1 al afgerond en wordt toegewerkt naar niveau ½ B2 van het Europees Referentiekader.

CURSUS SPAANS gevorderden

Uw kennis van de Spaans taal is al op een hoog niveau, maar u wilt het Spaans nog beter en actiever leren beheersen. Dat leert u in deze cursus door zo veel mogelijk op een praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus Spaans waarin u het Spaans met meer flair en zelfvertrouwen leert spreken en verstaan. Via de online leeromgeving van de Volksuniversiteit kunt u thuis inloggen en gebruik maken van allerlei extra materiaal, zoals interessante filmpjes over de Spaanstalige cultuur en meer oefeningen.

Vrijdag 18 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 160,00
Mw. drs. M.C.M. (Monique) Woltring
Boeken: Gente Hoy 3 tekstboek (Libro del alumno) , Gente Hoy 3 werkboek (Libro de trabajo) (klik hier voor meer informatie)
11:30 - 13:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adres gegevens)
drs. M.C.M. (Monique) Woltring
drs. M.C.M. (Monique) Woltring
Mijn naam is Monique Woltring, geboren en getogen in Amsterdam maar in 1989 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in de Spaanse Taal- en Letterkunde met als specialisatie moderne-vreemde-talendidactiek en vertaalwetenschap. Al tijdens mijn studie ben ik gaan lesgeven (o.a. Volksuniversiteit Hilversum) en werd ik door Uitgeverij Van Dale Lexicografie gevraagd om als bureauredacteur mee te werken aan de Van Dale Handwoordenboeken Spaans en later als hoofdredacteur aan de Grote Vertaalwoordenboeken Spaans-Nederlands en Nederlands-Spaans. Ik heb werkcolleges taalvaardigheid gegeven aan de Universiteit van Utrecht, en was de afgelopen 10 jaar docent Spaans aan een gymnasium in Voorburg. Wat ik leuk vind aan het lesgeven aan de volksuniversiteit is dat de cursisten zo gemotiveerd zijn en zulke verschillende redenen hebben om Spaans te willen leren. Aan die diversiteit tegemoetkomen vind ik een mooie uitdaging. En natuurlijk doen we vanaf dag één alles zo veel mogelijk in het Spaans.