Cursuscode: T925

Cursus Spaans niveau [A1 - ½ A2]

Cursus Spaans niveau  [A1 - ½  A2]
Cursuscode: T925

In deze cursus is niveau A1 van het Europees Referentiekader afgerond en wordt begonnen met niveau A2.
Behandeld worden de laatste hoofdstukken van Gente Hoy 1.

Houdt er rekening mee dat je  naast de 1,5uur les per week minimaal 1,5 uur aan het huiswerk moet besteden. Je bent dus al gauw 2x per week met de cursus bezig! Tijd besteden aan het huiswerk is beslist nodig om goed Spaans te leren, maar dan heb je er ook plezier van!

Cursus Spaans voor beginners (plus)

Je hebt al een jaar Spaans achter de rug, of hebt voldoende Spaans geleerd om de lessen op dit niveau te kunnen volgen. Je wilt je kennis van de Spaanse taal verbeteren en leren hoe je in elk geval op een eenvoudig niveau kan communceren met de Spanjaarden.

De cursussen Spaans zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Spaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het Spaans al snel verder ziet groeien.

De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Spaanse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Woensdag 25 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. R. (Ricardo) Cuadros
Boeken: Gente Hoy 1 Werkboek, Gente Hoy 1, tekstboek (klik hier voor meer informatie)