Cursuscode: 23VT921

Spaans 2 [½A1 - A1]

Spaans 2 [½A1 -  A1]
Cursuscode: 23VT921

Je beheerst al een klein beetje Spaans. In deze cursus wordt toegewerkt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader. Behandeld worden hoofdstuk 4 t/m 6 van Gente Hoy 1.

Houdt er rekening mee dat je naast de 1,5 uur les per week tijd maakt voor minimaal 1,5 huiswerk per week. Tijd besteden aan het huiswerk is echt nodig om goed Spaans te leren. Het accent ligt bij deze cursus Spaans op de spreek- en luistervaardigheid, maar natuurlijk zul je ook tijd moeten besteden aan het opbouwen van je woordenschat en kennis van de grammatica.

Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je Spaans door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus waarin je je vaardigheid in het Spaans al snel ziet groeien. Via de online leeromgeving van de Volksuniversiteit kun je thuis inloggen en gebruik maken van allerlei extra materiaal.

Dinsdag 24 januari 2023
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. T. (Tania) Weil
Boeken: Gente Hoy 1 Libro del Alumno (tekstboek), Gente Hoy 1 Libro de Trabajo (werkboek) (klik hier voor meer informatie)