Cursuscode: VT960

Cursus Turks niveau [A0 - ½ A1]

Cursus Turks niveau  [A0 - ½ A1]
Cursuscode: VT960

In deze cursus wordt naar niveau 1/2 A1 van het Europees referentiekader toegewerkt. Dit niveau is bestemd voor beginners. De nadruk ligt op het leren van eenvoudige gesprekjes, de uitspraak en de grammatica.

Cursus Turks voor beginners

Je spreekt nog geen Turks, of hebt een heel klein beetje Turks opgepikt. Je wilt de turkse taal op een leuke en vlotte manier leren en in elk geval op een basaal niveau kunnen communiceren met de Turken.
De cursussen Turks zijn niet op een schoolse manier. Op de Volksuniversiteit Utrecht leer je het Turks door op een heel praktische manier met de taal bezig te zijn. Een taalcursus dus waarin je jouw vaardigheid in het turks al snel ziet groeien.
De lessen kunnen worden ondersteund door 'blended learning'. Je kunt thuis inloggen en gebruik maken van allerhande lesstof, interessante filmpjes over de Turkse cultuur, tot zelfevaluatie toetsen toe.

Donderdag 23 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. A. (Alev) Elveren-Frings
Boek: Turks op maat (klik hier voor meer informatie)