Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 23ZC300

Ontdek vier verschillende stijlen in het creatief schrijven

Ontdek vier verschillende stijlen in het creatief schrijven
Cursuscode: 23ZC300

Wat is jouw vorm in het schrijven? Is dat een combinatie tussen tekst en beeld of zijn dat de proza verhalen vol details en beschrijvingen? Spreekt de poëzie je aan om te mogen ontdekken of blijf je bij de werkelijkheid in de non-fictie? Zo veel vormen in het creatief schrijven en welke vorm past nou bij jou? Benieuwd om te gaan ontdekken aan de hand van verschillende korte schrijfopdrachten hoe deze vormen werken en wat jij er mee hebt? 

Tijdens drie bijeenkomsten ontdekken we vier verschillende stijlen in het creatief schrijven. Elke week werken we met een andere stijl. De volgende stijlen komen naar voren:

  1. Tekst en beeld
  2. Proza & poëzie
  3. Non-fictie

Ontdek jij mee?

Ervaring in het schrijven is geen vereiste voor deze cursus.

Donderdag 11 mei 2023
3 lessen van 3 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 95,00
Mw. L. (Lasse) van Strien
13:00 - 16:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
L. (Lasse) van Strien
L. (Lasse) van Strien
Lasse van Strien is afgestudeerd als schrijver aan de opleiding Creative Writing, ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten, met een eigen novelle. Sindsdien werkt ze als docent creatief schrijven, kleinkunst en poëzie op de Vrije Hogeschool, bij School der Poëzie en Future Me. Elke dag is ze bezig met de woorden om haar heen. De beelden die blijven hangen, de gevoelens, de gedachtes die langskomen op papier te krijgen. Ze werkt graag met mensen om hen het bijzondere gevoel van creatief schrijven te laten ervaren. Ze hecht waarde aan de vraag: wat zijn jouw woorden, wat zien jouw ogen wat een ander misschien niet ziet?