Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: ZC096

Zomercursus Tekenen en Schilderen

Zomercursus Tekenen  en Schilderen
Cursuscode: ZC096

In de prachtige botanische tuin ga je, gedurende vijf achtereenvolgende middagen, tekenen, aquarelleren, schilderen. Bij minder weer kunnen we onder een royale tentoverkapping werken.

De cursus is geschikt voor zowel de beginner als gevorderde. Er wordt vooral rekening gehouden met de specifieke leerbehoeften van eenieder. Het onderwerp is naar keuze; bijv. de vijver, uitzicht op de kassen, een bloemenborder of juist iets totaal anders ( waar jij wellicht thuis al mee bezig was of oude schetsen die je gaat uitwerken of.....). Je kiest ook met welk materiaal je werkt en neemt dit zelf mee, zoals potloden, verf, penselen, papier, opvouwbaar stoeltje/ krukje, kussentje etc. Aan het eind van de middag bespreken we de resultaten.

Kortom een prima gelegenheid om weer te starten en voldoende als vooroefening of ruggensteuntje  om in de zomervakantie aan de slag te gaan!

Maandag 27 juni 2022
5 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 290,00
Mw. M.A.E. (Mariette) Bakker
13:00 - 16:00
Locatie: Botanische tuin (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Aanmelden wachtlijst >
M.A.E. (Mariette) Bakker
M.A.E. (Mariette) Bakker