Cursuscode: NAK046

Cursus samen gedichten lezen: Armando & Kira Wuck

Cursuscode: NAK046

Samen gedichten lezen: Armando & Kira Wuck

Lees je graag gedichten? Lijkt het je aantrekkelijk regelmatig met andere poëzielezers samen te komen om gedichten te bespreken? Deze leeskring is voor iedereen die geïnteresseerd is in poëzie, om kennis te maken met dichters of om kennis te vernieuwen. We bespreken met elkaar de postume bundel Toch (2019) van beeldend kunstenaar en schrijver Armando (1929-2018), een keuze uit werk van Kira Wuck (1978) en uit de verjaarbundel 50 jaar Poetry International De mooiste gedichten van de wereld (2019).

Samen gedichten lezen geeft vaak onverwacht inzicht en plezier in het lezen van poëzie, ook als je al bekend bent met de dichter.

Dinsdag 6 oktober 2020
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. C J M (Ceciel) Boudewijn
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
C J M (Ceciel) Boudewijn
Docent is Neerlandica. Sinds 2000 begeleidt zij leeskringen proza en poëzie o.a. bij de Volksuniversiteit. Daarnaast geeft zij schrijfcursussen en individuele begeleiding. Zie ook haar website: www.inhetlabyrint.nl.