Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: VC314

Cursus Schrijfatelier: brieven

Cursus   Schrijfatelier: brieven
Cursuscode: VC314

Een brief is een cadeau aan jezelf, tot wie je je ook richt. Je oefent je schrijfhand en hebt verschillende stijlen en vormen tot je beschikking. In deze workshop schrijf je aan de hand van concrete oefeningen, waarbij we ons laten inspireren door het plezier en de kunst van het brievenschrijven. Natuurlijk ben je zelf de afzender, misschien kruip je in de huid van iemand anders.
Kom lekker schrijven, wellicht ontstaat er een brief die je werkelijk verstuurt.

Voor wie van schrijven houdt, schrijfervaring is niet nodig.
aantal deelnemers: max. 10

 

Docent is Neerlandica en docent. Sinds 2000 leidt zij leeskringen, cursussen poëzie lezen & schrijven. Ook geeft zij individuele schrijfbegeleiding.

Dinsdag 16 juni 2020
2 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 40,00
Mw. C J M (Ceciel) Boudewijn
10:00 - 12:00
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit, (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C J M (Ceciel) Boudewijn
C J M (Ceciel) Boudewijn
Als Neerlandica en docent creatief schrijven begeleid ik, Ceciel Boudewijn, leeskringen en schrijfgroepen o.a. bij de Volksuniversiteit. Na mijn studie in Utrecht werkte ik 10 jaar in het middelbaar onderwijs. Onder de naam Labyrint, wandelen in woorden, organiseer ik sinds 2000 literatuur- en schrijfcursussen voor volwassenen. Plezier in lezen en schrijven en het delen van kennis en leeservaring vormen een rode draad in de bijeenkomsten. Of we nu een gedicht bespreken of een roman, met elkaar kom je vaak tot onverwachte inzichten. Als schrijfcoach bied ik ook begeleiding op maat. (Meer informatie over mij en mijn werk vind je op mijn website: www.inhetlabyrint.nl)