Volksuniversiteit Utrecht

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 23VKC202

Stofatelier, workshop schrijven & verbeelden

Stofatelier, workshop schrijven & verbeelden
Cursuscode: 23VKC202

Kun jij je ook zo verbazen over het huisstof in je kamer? Het blijft dwarrelen en neerdalen, al neem je stofdoek en stofzuiger ter hand. In de twee bijeenkomsten van Stofatelier verken je de wereld van jouw huisstof in tekst en beeld. Onder leiding van Ceciel Boudewijn verzamel je stof tot schrijven. Beeldend docent Dorothé Arts begeleidt je bij het maken van een klein stofschilderij waarbij je eigen huisstof het werkmateriaal is. Nieuwsgierig geworden? De deur van ons stofatelier staat voor je open!  Ervaring met schrijven of beeldend werk is niet nodig.

Dorothé maakt beelden en objecten van alledaagse huis- tuin en klusmaterialen. Ze geeft workshops & cursussen aan diverse doelgroepen, zo begeleidt ze boetseerateliers bij een gezondheidsinstelling, organiseert ze projecten op scholen en geeft ze workshops in haar eigen atelier. Zie ook www.dorothe-arts.nl. 

Ceciel is Neerlandica en docent creatief schrijven. Onder de naam Labyrint begeleidt zij leeskringen proza en poëzie o.a. bij Volksuniversiteit Utrecht. Daarnaast geeft ze schrijfcursussen en individuele begeleiding met nadruk op plezier in schrijven & poëzie. Zie ook www.inhetlabyrint.nl.

Dinsdag 14 maart 2023
2 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,00
Mw. C.J.M. (Ceciel) Boudewijn
14:00 - 15:30
Locatie: Gebouw Volksuniversiteit (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C.J.M. (Ceciel) Boudewijn
C.J.M. (Ceciel) Boudewijn
Docent is Neerlandica. Sinds 2000 begeleidt zij leeskringen proza en poëzie o.a. bij de Volksuniversiteit. Daarnaast geeft zij schrijfcursussen en individuele begeleiding. Zie ook haar website: www.inhetlabyrint.nl.