Cursuscode: AB103

Uitfeest; Proefles Lekker schrijven: een gedicht

Cursuscode: AB103

Voor ieder die van schrijven en van taal houdt.

Aan de hand van concrete oefeningen ontstaat een gedicht onder je pen.
Trek je fijnste schrijfschoenen aan en kom het uitproberen!

Begeleider: Ceciel Boudewijn is Neerlandica en schrijfdocent. Sinds 2000 begeleidt zij leeskringen proza & poëzie en schrijfcursussen o.a. bij Volksuniversiteit Utrecht. Zie ook haar website: www.inhetlabyrint.nl.

Als je inschrijft voor een proefles voor het uitfeest kom je onderstaande stap 2 (zie onder) voor het betalen tegen.  Kies voor 'eenmalige incasso' (het bedrag is toch € 0,0) en rond je inschrijving af. Dan krijg je een bevestiging van inschrijving.

Stap 2: Betaalgegevens

Betaalopties

Betaalmethode

Eenmalige incasso in 2 termijnen